top of page

Welkom op mijn blog! Uiteraard zal deze vooral gericht zijn op fotografie, maar aangezien ik dit vaak combineer met andere hobby's, kan je hier heel uiteenlopende onderwerpen vinden.

  • Foto van schrijverLudwig Stuyck

Stabbelwandelingen (zomer 2019)

Bijgewerkt op: 25 aug. 2019

Tijdens de zomermaanden kan je Stabbelen: een korte of lange wandeling met een consumptie en een lekker ‘proevertje’ uit de streek! Langs de korte route zijn er ook diverse leuke opdrachten, waardoor kinderen altijd wel iets te doen hebben.


1. Westerlo


De eerste wandeling was in Westerlo. Perfect wandelweer, en de kilometertjes vlogen er dankzij de mooie omgeving en de spelletjes snel door! Het trappistje onderweg was ook mooi meegenomen voor de ouders ;)



2. Geel


Daarna was Geel aan de beurt. Zoals je ziet heeft het verzet zich tijdens deze wandeling moeten gewonnen geven :) Onderweg kregen we een ijsje.



3. Meerhout


Ook in Meerhout waren er enkele vaardigheidsproeven voor de kinderen, terwijl de grotere mensen een jenevertje konden proeven.



4. Laakdal


In Laakdal hadden de weergoden het lumineuze idee de sleuzen open te zetten gedurende de hele wandeling... we waren dus allemaal nat tot op het bot, maar dit was wel de leukste wandeling van allemaal! De kinderen hebben zelfs niet gestapt, maar bijna de hele tijd gelopen, over (en door) de plassen, waardoor we in een recordtempo terug waren! En onderweg kwamen we nog koeien tegen die vrij konden rondlopen. Ik had door het weer mijn camera niet mee, dus enkel wat GSM foto's...



5. Westmeerbeek


Westmeerbeek was ook een beetje een speciale wandeling, want deze keer ging de aandacht vooral naar Lore, omdat ze vandaag haar eerste échte eigen camera gekregen had, een Nikon D70s met 18-70 lens. En het leuke is dat ze heel enthousiast en leergierig is, en zelfs spontaan de dingen begint te imiteren die ze van papa gezien heeft :) De wandeling leidde ons ook door het mooie domein van het kasteel Hof ter Borght, waar er een opdracht was om een foto sessie te doen :)



6. Herselt


De laatste stabbelwandeling, in tropische temperaturen... maar gelukkig wel helemaal in het bos, dus voldoende schaduw.



106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Abonneren

Wil je geinformeerd worden over nieuwe artikels?

Abonneer je dan hier!

startpaginalogo.jpg.png

met interesse in tuinieren, wijn, darts, gastronomie en zo van die dingen.

HOBBYFOTOGRAAF

  • Facebook Social Icon
bottom of page