top of page
  • Facebook Social Icon

Over mij

Ik ben woonachtig te Tremelo-Baal, België, met mijn vrouw Leen en twee dochters Lore en Lise, en ik werk als freelancer in de IT sector.

Toen ik eind 2014 mijn eerste spiegelreflex kocht, had ik nooit kunnen vermoeden dat de fotografie microbe mij zo vlug te pakken zou krijgen. 

 

Initieel had ik een instap toestel gekocht met voornamelijk de bedoeling om mijn dochters te fotograferen. Door zelfstudie leerde ik de basisprincipes en technieken, en de camera ging altijd mee, waardoor ik erg veel kon oefenen. Al vrij snel kwam ik de grenzen tegen van de camera, en was het tijd om een wat geavanceerder model aan te schaffen. Daar was ik best tevreden mee ... tot ik gevraagd werd door familie om hun huwelijk te fotograferen. 

Dat resulteerde in de aankoop van een full-frame camera, flitsers en goede objectieven. En het cascade-effect zorgde voor nog meer huwelijken van familie, kennissen en uiteindelijk ook van mensen die ik niet kende.

De hobby was nu compleet uit de hand gelopen, want er kwamen ook aanvragen voor communies, bedrijfsreportages en shoots. Op die manier had ik de mogelijkheid om op korte tijd heel erg veel te leren en ervaring op te doen, om uiteindelijk te beslissen om de statuten van mijn zaak aan te passen zodat ik ook echt fotografie opdrachten kon gaan aannemen.

Hieronder zie je een aantal sfeerbeelden, maar onder ALBUMS kan je de volledige reeksen bekijken. Neem ook gerust een kijkje op mijn BLOG; en aarzel niet om me te contacteren.

About
Portfolio

Contacteer mij

Stuur een mailtje naar info@ludwigstuyck.com, contacteer me via mijn Facebook pagina of vul het onderstaande formulier in.

 

Dank je voor je bericht!

"Herinneringen die je voor altijd bijblijven"

Contact
startpaginalogo.jpg.png

met interesse in tuinieren, wijn, darts, gastronomie en zo van die dingen.

HOBBYFOTOGRAAF

  • Facebook Social Icon
bottom of page