top of page

Welkom op mijn blog! Uiteraard zal deze vooral gericht zijn op fotografie, maar aangezien ik dit vaak combineer met andere hobby's, kan je hier heel uiteenlopende onderwerpen vinden.

  • Foto van schrijverLudwig Stuyck

Wandeling: door Heverleebos en langs het Zoet Water in Oud-Heverlee

Bijgewerkt op: 4 nov. 2018

We hebben deze wandeling gedaan in de herfstperiode, het bos was dus één en al kleurenpracht en dat is duidelijk te zien aan de foto's.

Onze wagen hebben we geparkeerd op parking 2 die je kan bereiken door het straatje in te rijden ter hoogte van de Maurits Noëstraat 13, 3050 Oud-Heverlee, België.

Vanaf de parking kan je onmiddellijk aan de wandeling beginnen. De route staat mooi beschreven op de site van RouteYou. Handig is dat je daar dan ook het kaartje kan downloaden en de RouteYou app je helpt de route te volgen zonder verloren te lopen.

Deze wandeling is op alle plaatsen goed bewandelbaar, ook met kinderwagens en fietsen. Dat betekent ook dat je ook nogal wat fietsers kan tegenkomen. De totale afstand van deze wandeling is ongeveer 8 km.

Na de wandeling zijn er heel wat mogelijkheden om iets te eten en drinken, en er is ook een grote speeltuin waar de kinderen zich nog kunnen uitleven in het geval ze nog niet moe genoeg zouden zijn. Opgelet: het kan er heel erg druk zijn, waardoor je soms wel geduld moet hebben als je iets besteld hebt om te eten.


62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Abonneren

Wil je geinformeerd worden over nieuwe artikels?

Abonneer je dan hier!

startpaginalogo.jpg.png

met interesse in tuinieren, wijn, darts, gastronomie en zo van die dingen.

HOBBYFOTOGRAAF

  • Facebook Social Icon
bottom of page