Blog

Welkom op mijn blog! Uiteraard zal deze vooral gericht zijn op fotografie, maar aangezien ik dit vaak combineer met andere hobby's, kan je hier heel uiteenlopende onderwerpen vinden.

Om geen artikel te missen, kan je je abonneren op deze blog. Je krijgt dan een mailtje elke keer als ik iets nieuws plaats! 

 

Veel plezier! 

  • Ludwig Stuyck

Fluo-avondwandeling

Bijgewerkt: 24 nov 2018

De fluo-avondwandeling is een organisatie van de werkgroep verkeer van de Sint-Annaschool in Baal. Leerkrachten, directie, ouders, kinderen en sympathisanten nemen dan deel aan een buggy-vriendelijke begeleide avondwandeling van ongeveer 2,5 kilometer langs een paar straten van Baal en door het bos van Parkheide. Alle 31 foto's zijn hier te bekijken/downloaden.

Het doel is om nog eens in de kijker te zetten dat het dragen van fluo de zichtbaarheid in het verkeer enorm verhoogt en dus de verkeersveiligheid van de zwakke weggebruiker ten goede komt.

Iedereen draagt zoveel mogelijk fluorescerende kledij en/of accessoires zoals zaklamp, lampion, lichtjes en alles dat opvalt in het donker.

Na de wandeling is er dan nog warme chocomelk en soep om terug wat op te warmen; en de kinderen krijgen nog wat gadgets mee naar huis.

Net zoals bij de eerste editie was deze tweede editie met een vierhonderdtal deelnemers weer een succes te noemen! Bedankt aan de organisatie en alle deelnemers!!


Het Radio 2 artikel kan je hier vinden, en het nieuwsblad artikel hier.


De rest van de foto's zijn te bekijken hieronder in de slideshow, of voor de beste kwaliteit kan je ook naar het album gaan.


Hieronder kan je het filmpje van de eerste editie nog eens bekijken.

361 keer bekeken0 reacties
 

Alle foto's (C) 2014-2018 door Ludwig Stuyck

Dunatis BVBA, Geertruimoerstraat 10A, B-3128 Baal
BTW BE0832.014.827, ING IBAN: BE40 3630 8157 9363