top of page

Welkom op mijn blog! Uiteraard zal deze vooral gericht zijn op fotografie, maar aangezien ik dit vaak combineer met andere hobby's, kan je hier heel uiteenlopende onderwerpen vinden.

  • Foto van schrijverLudwig Stuyck

Fluo-avondwandeling

Bijgewerkt op: 24 nov. 2018

De fluo-avondwandeling is een organisatie van de werkgroep verkeer van de Sint-Annaschool in Baal. Leerkrachten, directie, ouders, kinderen en sympathisanten nemen dan deel aan een buggy-vriendelijke begeleide avondwandeling van ongeveer 2,5 kilometer langs een paar straten van Baal en door het bos van Parkheide. Alle 31 foto's zijn hier te bekijken/downloaden.

Het doel is om nog eens in de kijker te zetten dat het dragen van fluo de zichtbaarheid in het verkeer enorm verhoogt en dus de verkeersveiligheid van de zwakke weggebruiker ten goede komt.

Iedereen draagt zoveel mogelijk fluorescerende kledij en/of accessoires zoals zaklamp, lampion, lichtjes en alles dat opvalt in het donker.

Na de wandeling is er dan nog warme chocomelk en soep om terug wat op te warmen; en de kinderen krijgen nog wat gadgets mee naar huis.

Net zoals bij de eerste editie was deze tweede editie met een vierhonderdtal deelnemers weer een succes te noemen! Bedankt aan de organisatie en alle deelnemers!!


Het Radio 2 artikel kan je hier vinden, en het nieuwsblad artikel hier.


De rest van de foto's zijn te bekijken hieronder in de slideshow, of voor de beste kwaliteit kan je ook naar het album gaan.


Hieronder kan je het filmpje van de eerste editie nog eens bekijken.

362 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Abonneren

Wil je geinformeerd worden over nieuwe artikels?

Abonneer je dan hier!

startpaginalogo.jpg.png

met interesse in tuinieren, wijn, darts, gastronomie en zo van die dingen.

HOBBYFOTOGRAAF

  • Facebook Social Icon
bottom of page